50 SPØRSMÅL

Jeg fikk en aldri-så-liten utfordring av leser Marte som lurte på om jeg kunne legge ut et innlegg hvor jeg svarer på de berømte «50 spørsmål» som mange av toppbloggerne blant annet har gjort. Jeg har faktisk tenkt litt på det å begynne å blogge litt mer personlig her inne. Jeg savner det å ha en personlig blogg, som jeg hadde før. Samtidig vil jeg gjerne spre inspirasjon og kunnskap på mat- og ernæringsfronten. Så en god mix av dette må jo bli bra? Yes! Here we go.

 

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Da er jeg 29 år... Wææ! Tiden flyr.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

Hunden min! ♥

3. Hvor høy er du?

179-180 cm. Høy med andre ord!

4. Hvilken film så du sist?

Jeg så Aziz Ansari - Live at Madison Square Garden (et stand-up show) hvis det teller?

5. Hvem ringte du sist?

Smart Bil for å be om dekkskifte på bilen min!

6. Hvem ringte deg sist?

Mamma.

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk?

Lykke til med det! Skal tenke på deg :-) Dette mestrer du så bra. Husk at de fleste vet så lite så alt blir lærdom for dem. Kos deg i kveld da. Klem.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?

Helt klart å sende sms. Vet ikke hvorfor, men liker ikke å snakke i telefonen. Haha.

9. Hva er ditt favorittsted?

Et sted hvor det er varmt! Haha.. Elsker når sola varmer ♥ Ellers liker jeg meg godt på hytta i Rjukan, der er det så stille og fin natur. Der kan man virkelig koble av!


10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Hmm.. et stappfullt tog kanskje? Har blitt litt for mye av det etter jeg flyttet til Sandefjord forrige sommer, for da måtte jeg pendle til skolen i Lillestrøm.. Det sugde virkelig ut all energi og livsgnist, haha! Hater kollektivtrafikk...

11. Når så du moren din sist?

I går kveld.

12. Hvilken øyenfarge har du?

Grønn.

13. Hvilken julesang er din favoritt?

Hmm.. Chris Rea - «driving home for christmas» kanskje? Den gir meg en så god følelse inni kroppen!

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?

Gift! Og det er jeg så takknemlig for.. De har faktisk vært kjærester siden tenårene :-)


15. Når våknet du i dag?

08.30. Har vekkerklokka på hver dag kl 08.30 uansett om jeg har fri eller ei. Synes det er så godt å få mye ut av dagen!

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Hvor i landet/verden aner jeg virkelig ikke.. Det kommer an på så mye.. Jobb for eksempel. Men jeg håper at jeg har funnet mannen i mitt liv og at vi sammen har kjøpt et stort hus som ligger litt på landet med en kjempestor hage... Og at vi har en eller flere små som løper rundt! Og at jeg har lykkes som ernæringsfysiolog, med stabil inntekt og spennende oppdrag :-) That's the dream!

17. Hva skremte deg om natten som barn?

Da jeg var liten hadde jeg egentlig to ting jeg var spesielt redd for... Hufsa og Nøkken! Grøss..

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? 

Dette klippet fra the Ellen show. Følg med på han Andy! Haha.. Blir spesielt morsomt etter 3 minutter.

19. Hva er din beste egenskap?

Hm.. Jeg tror jeg er en god lytter. Og at jeg er snill og vil andre godt. Også er jeg veldig rettferdig, hater urettferdighet. Det gjør meg skikkelig sint. 

20. Hva er din verste egenskap?

Jeg bryr meg alt for mye om hva andre tenker og mener. Også har jeg en tendens til å stresse meg selv veldig opp, helt unødvendig. Takler vel stress ganske dårlig igrunn.

21. Sover du med eller uten klær om natten?

Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen?

Én. Takler ikke å ha så mye greier i senga!

23. Hva er det rareste du har spist?

Det må være oksehjerte.. Tror i hvert fall det var okse? Jeg var i Serbia og ble servert en gryterett. Da jeg hadde spist opp fikk jeg selvfølgelig vite at det var oksehjerte i den... Men nå i ettertid tenker jeg at det å spise innmat er en bra ting - både ernæringsmessig og for å ikke sløse bort deler av dyret når det først er drept.

24. Har du stasjonær eller bærbar data?

Bærbar mac :-)

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

Sokker!

26. Hva hører du på akkurat nå?

Ingenting! Men du kan finne mine spotifylister HER.

27. Hvilken iskrem er din favoritt?

Lion-is! Har dere smakt den eller?! Herreguuud så farlig god.. All is med karamell er en slager for meg ass. Men den inneholder like mange kalorier som en middag omtrent, haha!

28. Hvilken dessert er din favoritt?

Jeg er en skikkelig sweet-tooth og elsker alt som er søtt. Så blir vanskelig å bare nevne én, haha.. Hvis jeg skal nevne noe sunt så synes jeg norske(!) jordbær og vaniljekesam er en magisk kombo. Gjerne med litt hakket mørk sjokolade (80% kakao eller mer). Nammis!

29. Hva er den største premien du har vunnet?

Jeg vinner egentlig aldri noe.. Men det er kanskje fordi jeg aldri deltar - fordi jeg vet jeg ikke vinner uansett? Haha.. Ond sirkel. Men jeg husker spesielt godt at jeg var med i en konkurranse på bloggen til den norske artisten LidoLido, og der vant jeg en valgfri vare fra Junkyard! Valgte ett par sko... hihi.

30. Liker du kaffe?

Elsker det. Må ha det hver morgen. Men likte faktisk ikke svart kaffe før for ca. 1 år siden.

31. Hva drikker du helst til frokost?

Kaffe og vann.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs?

Herregud, husker nesten ikke lærerne vi hadde der engang jeg... Jeg husker vi hadde en veldig kul lærer i matte, men husker ikke hva han heter! Tror det var Peter eller Petter..?

33. Kan du spille poker?

Nope.

34. Hva har du spist i dag?

Hittil har jeg bare spist frokost, som i dag ble kyllingsalat med litt grønn pesto :-) Nam!

35. Nevn en historisk person som interesserer deg?

Oi, denne var tricky... De fleste interesserer meg når jeg først setter meg inn i livet og historien dems, men jeg er nok litt for dårlig til å fordype meg i sånt.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?

Hører aldri på radio lenger. Synes de spiller så dårlig og utdatert musikk, og skravler om så mye rart. Haha!

37. Vil du ha barn?

Jaaa! Er så gira, haha.. Men venter selvfølgelig til livet er mer stabilt. Kjenner jo at jeg er glad jeg ikke har barn når jeg kommer hjem fra en lang dag på jobb og er helt i kjelleren, haha! Da er det godt å bare slenge seg på sofaen og ikke måtte gjøre noe annet. Men jeg gleder meg uansett masse til tiden er rett. Har på følelsen at det er først da man virkelig skjønner meningen med livet.

38. Kan du noen andre språk enn norsk?

Engelsk. Og noen få ord på spansk.

39. Sover du på en spesiell side?

Nei. 

40. Foretrekker du havet eller basseng?

Oi.. Aldri tenkt på egentlig. Er ikke så glad i havet når det er mørkt og jeg ikke ser bunnen. Men med krystallklart hav i syden f.eks. så er det jo helt konge! 

41. Hva bruker du helst penger på? 

Kommer litt ann på... Sånn i hverdagen så må jeg kanskje si mat. Det er noe jeg prioriterer å legge penger i, for å få mat av god kvalitet. Ser på det som en investering i helsa ;-) Sånn ellers liker jeg jo å bruke penger på klær innimellom. Skal ikke nekte for at jeg får litt sånn shopping-rus. Men det som gir meg mest glede er nok personlige gaver/oppmerksomheter til de jeg er glad i. Klisjé, men sant.

42. Eier du dyrebare smykker?

Nei. Bruker sjeldent smykker.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv?

Elsker det meste som finnes av trashy reality shows. Og «Helt Perfekt» med Giertsen!

44. Hva skal du gjøre i helgen?

Denne helgen har jeg faktisk ingen konkrete planer. Vi får se!

45. Kan du stå på slalom?

Jeg gjorde det for maaaangemange år siden, men vet ikke om jeg klarer det per dags dato.

46. Hvordan imponerer man deg?

Ved å være seg selv, åpen, reflektert, snill, fordomsfri, forståelsesfull og målbevisst.

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen?

Akkurat nå har jeg faktisk Sandra Lyng - «PRTeY», har ikke orket å legge inn nye sanger og bytte! Haha.. Litt utdatert.. Men kul sang da! 

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg?

Jeg er veldig glad i å skrive låter og synge, det er noe jeg har gjort for å koble av og få ut tanker helt siden jeg var liten. Husker fortsatt da jeg var ca. 11-12 år og satt på gulvet på jenterommet og skrev min første sangtekst «Anymore», haha.. Alltid dagdrømt litt om å satse mer på sang og musikk, spille inn låtene i studio og sånt, men har så vanvittig sceneskrekk og tør ikke synge foran folk. Trist, men sant. Har lyst til å komme over frykten da! 

Her er én video jeg spilte inn for snart ett år siden. Blir helt svett av å se på den, haha.. Er så ulidelig kleint. Men - ut av komfortsonen er bra! Det er i hvert fall det jeg prøver å overtale meg selv om, haha.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?

Boka «Våg mer» av Gunnar Cramer.

50. Er du sosial? 

Som jeg har skrevet tidligere på bloggen så er jeg en introvert person som trives veldig godt i mitt eget selskap. Men jeg har absolutt et behov for å være sosial, slik som alle andre har. Forskjellen er at jeg henter energi ved å være i mitt eget selskap, mens noen andre henter energi ved å være sosiale. Jeg liker også bedre å være på tomannshånd enn å være i store grupper. Da føler jeg at man får bedre kontakt med personer og får vært mer sosial rett og slett. Men vi er alle forskjellige! :-)4 kommentarer

Linn Rebecca

15.04.2015 kl.13:52

Alle disse tingene her visste faktisk jeg om deg. Utrolig glad for å ha blitt kjent med deg! Gleder meg til å lese mer slike innlegg, selvom du gir meg tonnevis med inspo til matretter <3 Du er flink, Stine!

Karoline

15.04.2015 kl.19:20

Det var gøy å lese! Veldig fint youtube klipp <3

Kroppens Drivstoff

17.04.2015 kl.12:50

Linn Rebecca: TUSEN takk Linn <3 Kjempeglad for å ha blitt kjent med deg også, du er så herlig! Takk for fiiiine ord :D

Kroppens Drivstoff

17.04.2015 kl.12:50

Karoline: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits