ÅH HERREGUD


Åh herregud åh herregud åh herregud. Jeg tror ikke engang på gud, men HERREGUD! Noe så godt.

Jeg kom inn døra etter å ha vært på et lite jobbkurs og så en langtur med bikkja, blodsukkeret var lavt og jeg fikk så sinnsykt lyst på noe kaldt å drikke, som også var søtt og litt sånn sjokolade-aktig. Typ sjokomelk. Så begynte tankekverna å gå. Hva har jeg liggende? Hva kan jeg lage av det? Har ikke jeg sett noen oppskrifter på sånn kakao-banan-smoothie i det siste?

JO! Så jeg smelte sammen en «røre» av det jeg hadde liggende, og fy søren så godt det ble. Dette kan søtsuget mitt leve på altså, who needs candy when you've got this?!

Alt du trenger er:

♥ litt frossen banan (et godt tips når bananene har liggi lenge og begynner å bli misfarga og bløte - kutt de opp og frys de ned!)

♥ litt melk/drikkeyoghurt (jeg brukte Cultura Naturell)

♥ en liten dæsj kald kaffe

♥ ca. 1 ss. kakaopulver (gjerne raw kakao, da det inneholder mer mineraler og antioksidanter)

♥ ca. 1 ss. sukrin gold

♥ ca. 4 dråper stevia (jeg brukte stevia med smak av toffee)

♥ litt vaniljepulver (kan sløyfes)

Bland alt sammen i en blender og server gjerne i fine glass med sugerør. NYT! Dette blir helt perfekt til varme, klamme sommerdager :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits