FERDIG UTDANNET!

Vips, så var det gått 20 dager siden siste oppdatering her inne.. Men, jeg har en gyldig unnskyldning altså. Jeg har nemlig skrevet bacheloroppgave! Jeg leverte den i går før jobb, og jeg har fortsatt ikke skjønt at JEG ER FADER MEG FERDIG UTDANNET, MED EN BACHELOR I ERNÆRING! Wæææ!! *klappeihendene*

Bacheloroppgaven min handler om ernæringskunnskap blant barnehageansatte i Sandefjord kommune, et veldig spennende tema i mine øyne. Barn er en veldig viktig målgruppe for helsefremmende arbeid, og barnehagen er en super arena for dette! Her er det mye som kan gjøres :)

Nå står jeg fremfor en sommer full av jobbing på både Sunkost og eldresenteret i Stokke, og til høsten har jeg store planer om å jobbe med å få enkeltpersonsforetaket mitt opp og frem. Her er det bare å brette opp ermene!

Her om dagen fikk jeg forresten tilsendt dette bildet fra en klassekamerat! Det er fra et magasin som heter LiveLife. Jeg ble nemlig kontaktet av en svensk journalist for noen måneder siden, og hun stilte meg noen spørsmål om turistattraksjoner og lignende i Norge. Jeg hadde helt glemt dette, så det var gøy å se!

I går lagde jeg forresten en superdigg frokost, nemlig kikertpannekaker med masse deilig fyll! Kikertmel kan kjøpes i innvandrerbutikker til en billig penge, ofte kan det stå «gram flour» på pakningen. Dette er kjempebillig studentmat, med mye næring. Kikertmel er glutenfritt og har et høyt innhold av blant annet protein og fiber.

Alt du trenger er:

♥ En del kikertmel (f.eks. 3 dl.)

♥ En del vann (f.eks. 3 dl.)

♥ En god dæsj olje (rapsolje egner seg fint)

Det skal altså være lik mengde mel og vann i denne røren. 

Pannekakerøren bør få stå i kjøleskapet over natten for å godgjøre seg, før den stekes. Jeg stekte den i kokosolje.

Som fyll brukte jeg salat, paprika, cottage cheese, avocado og en dæsj pepper. Supergodt og mettende!

Nå er både frokost og kaffe i magen, så nå skal jeg kjøre hjem til mamma og pappa for å låne tredemølla og gå en lang tur med bikkja etterpå. Sola skinner i Sandefjord i dag, men det blåser dessverre kraftig (som vanlig...?) Jeg har forresten akkurat flyttet i egen leilighet, så viser dere bilder eller en film av det litt senere :) 

Ha en strålende dag! ♥6 kommentarer

Iselin Renée

01.06.2015 kl.11:15

Gratulerer :)

Caroline

01.06.2015 kl.19:29

hvor har du flytta?? :) leier du?

Linn Rebecca

01.06.2015 kl.19:31

Gratulerer så mye, Stine!!!! Veldig stolt av deg :) Dette har du virkelig jobbet hardt for. Du er så flink <3

Kroppens Drivstoff

02.06.2015 kl.10:24

Iselin Renée: Tusen takk! :D

Kroppens Drivstoff

02.06.2015 kl.10:24

Caroline: Ja, leier en leilighet gjennom USBL :)

Kroppens Drivstoff

02.06.2015 kl.10:25

Linn Rebecca: Tusen hjertelig takk, Linn! <3 Jeg synes vi skal feire en dag! :D

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits