15 KG LETTERE FYSISK OG PSYKISK


Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke liker å se på bildet til venstre. Så utrolig ukomfortabel, langt nede, negativ, deprimert og innestengt. Rett og slett in a bad place. Jeg har selv merket hvor stor forskjell mat kan ha på psyken. Ved å spise usunt ble jeg bare mer deprimert og lei - og jo mer deprimert og lei jeg ble, jo mer usunn mat cravet jeg. Ond sirkel.

... Men! Den gode nyheten er at etter jeg la om til et mer blodsukkervennlig kosthold så har ting falt på plass. Jeg har gradvis - sakte men sikkert - gått ned i vekt, og har nå landet på en stabil trivselsvekt. Det er rart hvordan kroppen liksom ordner opp selv, så lenge du legger tilrette for det. Den er liksom så selvregulerende, akkurat som om den vil tilbake i balanse. Og en kropp i balanse er noe av det beste som finnes!

Et av mine favoritt-«ordtak» er: HELSA DI ER VERDT Å INVESTERE I! Ja, vi kan ergre oss over at en liten skål salat koster 70 kr på IKEA, mens et kakestykke og en cola koster én tredjedel av det (for ikke å nevne at de tilbyr alle mulige kakesorter, mens salatbaren kun består av dvasne salatblader og agurk) - men se heller på det som en investering! Det er jammen meg verdt å legge tid, penger og energi i det å ha en sunn livsstil - du har tross alt bare én kropp, og den skal vare livet ut.2 kommentarer

Karoline

27.07.2015 kl.19:57

Du ser fantastisk ut Stine!! Kjempe bra jobba😁👍

Kroppens Drivstoff

29.07.2015 kl.11:56

Karoline: Tusen hjertelig takk, Karoline! :D

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits