HJEMMELAGDE BURGERBRØD

... made with love ♥

Jeg har alltid vært glad i hamburgere, men problemet har vært at hamburgerbrødene fra matbutikken lager krig og opptøyer i magen min. Dessuten er de heller ikke særlig snille mot blodsukkeret, da de fleste typene inneholder mye hvetemel. Men i går fant jeg en oppskrift på hamburgerbrød basert på sesamfrø og ost, og bestemte meg for å teste ut dette! Oppskriften er hentet fra Marthine Simonsens blogg.

Alt du trenger til fire hamburgerbrød er:

♥ 2 dl. sesamfrø + litt til topping

♥ 2 dl. revet ost

♥ 3 egg

♥ 1 ½ ts. bakepulver

♥ 1 ½ ts. fiberhusk

♥ litt salt

Sett ovnen på 200 grader. Bland alle ingrediensene og kjør til en jevn masse i en kjøkkenmaskin (evt. kan du bruke stavmikser/blender) og la det stå og svelle litt. Form burgerbrød på et stekebrett med bakepapir, strø over litt sesamfrø og la stå i ovnen i 20 minutter. Avkjøles før bruk.

Her har jeg lagd kyllingburgere av kyllingkjøttdeig, ett egg, ett stort hvitløksfedd og ¼ rød chili. Såå godt!2 kommentarer

Kristi Pedersen

22.09.2015 kl.11:37

åh, disse så kjempe gode ut! :D

Kroppens Drivstoff

22.09.2015 kl.11:41

Kristi Pedersen: Det var de også :D Anbefales!

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits