BRUK, IKKE KAST!

Gidder ikke redigere bort hakekvisa mi. I'm human - deal with it! Ahh så befriende :-) 

Jeg er inne i en periode hvor jeg bokstavelig talt har sånn 20 kr på kontoen etter å ha betalt nettstudiet mitt. Jeg tar nemlig et deltidsstudie ved Tunsberg Medisinske Skole som foregår på nettet, i grunnmedisin. Veldig spennende, men veldig krevende. Så ja - det er ikke bare bare å punge ut med 20.000 kr på én gang, haha! Så det har vært tre blakke uker nå, heldigvis får jeg lønning på mandag.

Uansett - til poenget mitt. Det kan være fint med blakke perioder også, for da har man en god sjanse til å bruke opp rester! Jeg har brukt masse matvarer som egentlig har stått ganske lenge, som for eksempel tørkede kikerter og tørkede bønner. Bønnene ble kjempegode i tacokjøttet og kikertene ble til sprø snacks (oppskrift HER). 

Også har jeg et glass med økologisk lakrispulver da. Ikke akkurat noe som kan brukes til alt mulig, men det er blant annet supergodt i seige browniestrøfler (oppskrift HER), noe jeg absolutt skal lage igjen så fort jeg får lønning! Men denne gangen fikk jeg ideen om å bruke liiitt lakrispulver i..... yoghurten! Haha, det høres kanskje litt crazy ut. Men for en lakriselsker som meg så funket det faktisk. I hvert fall kombinert med friske jordbær, ettersom lakrispulveret kan gi en litt kvalmende søtsmak alene.

Her har jeg brukt noen spiseskjeer Tine naturell yoghurt (super yoghurt, tommel opp til usukret yoghurt!), piiittelitt økologisk lakrispulver (jeg bruker denne), friske jordbær, litt hempfrø (jeg bruker denne) og en neve mandler. 

Lakris er forresten flott for de med litt lavt blodtrykk (noe jeg mistenker at jeg har) da det stimulerer til økning.

Ha en finfin kveld! ♥2 kommentarer

lisarorvik

08.10.2015 kl.17:45

Du er utrolig vakker, håper du får en fin kveld :)

Kroppens Drivstoff

08.10.2015 kl.17:47

lisarorvik: Tusen takk - og i like måte, fine du! <3

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits