EN LITEN OPPDATERING.


Hei sveis!

Jammen har det blitt en stund siden sist. Ting går litt i ett om dagen, enten det er jobb på sykehjemmet, jobbing med skolearbeid eller jobb med firmaet mitt. Dagene, ukene og månedene flyr avgårde - det er jo snart jul! Det er nesten litt skremmende hvor fort tida går.. Av og til må jeg bare stoppe opp og minne meg selv på at det er faktisk det her som er livet, de dagene som flyr unna. Så det er bare å puste dypt inn, leve i nuet og nyte!

Forrige gang jeg skrev her så skulle jeg jo til tannlegen. Det gikk fint det, null hull og sånn - men jeg må trekke den ene visdomstanna mi! Jeg er livredd, selv om jeg prøver å fortrenge det og tenke «frykt er bare en illusjon, det er bare hjernen din som ødelegger for deg». Jeg håper uansett at dere sender meg en god tanke den 11.november kl 14.30..

Akkurat nå sitter jeg og jobber med skolearbeid hjemme hos mamsen og papsen. Jeg synes det er koseligere å sitte her enn hjemme hos meg selv, for her er jo verdens beste hund til å holde meg med selskap ♥ Så vi har gått en lang tur ute i den friske høstlufta og nå sitter jeg her og skal egentlig lese om fordøyelse, nyre, hormoner og forplantningen.. Selv om jeg stadig lar meg distrahere av viktige ting som blogg, snapchat, facebook, insta... du vet.

Nei, jeg får prøve å jobbe videre. I kveld blir det en 5 kilometers joggetur ute med papsen, det skal bli godt for både hode og kropp! Ha en fin torsdag Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits