LONG TIME NO SEE


Wopsi, plutselig ble det over én måned siden sist! Herregud som tida flyr.. Motivasjonen har vært litt av og på i det siste - det skal jeg ærlig innrømme. Jeg har vært på en superdeilig 1-ukers ferie i Tenerife og så kommet hjem til bitende kulde og evig mørke... Jeg er virkelig ingen vinterperson! Heldigvis er det mye å se frem til! Først julekos med familien og så TO UKER FERIE I CALIFORNIA i januar! Merker dere at jeg er gira eller?? Haha.. Sol, varme og venninnekos ♥ Det blir så bra! 

Ellers da? På mandag hadde jeg hjemmeeksamen, sinnsykt deilig å bli ferdig med den. Og i kveld er det nattvakt på sykehjemmet! Krysser fingrene for at jeg klarer å sove noen timer etterpå - og hvis ikke så finnes det jo heldigvis kaffe ;-)

Her om dagen koste jeg meg skikkelig med gulrøtter og hjemmelaga dip - det er så undervurdert! Jeg pleier å bruke kesam, tykk yoghurt eller rømme og smaker meg frem med salt, cayennepepper, paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver, pepper og chilipulver. Nam! ♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits