GREEN CURRY FISKESUPPE

Alt du trenger er:

♥ green currypaste

♥ 1 boks fullfet kokosmelk

♥ buljong

♥ 1 gul løk

♥ ½ brokkoli

♥ ca. 200 g. fiskefilet

♥ 1,5 dl. vann

♥ rapsolje til steking

Finhakk løken og stek den i en kjele med litt olje til den blir gyllen. Tilsett kokosmelken, litt buljongpulver, 1-2 spiseskjeer currypaste (smak deg frem så det ikke blir for sterkt!) og vann. La dette koke i rundt 5 minutter. Kutt brokkolien i små buketter (jo mindre de er, jo mindre koketid trengs) og skjær fiskefileten i små terninger. Tilsett dette i suppen og la alt trekke i 4-5 minutter.

Oppskriften er opprinnelig hentet fra Adams Matkasse, men jeg har gjort noen små justeringer. Du kan bruke f.eks. kylling eller svin istedenfor fisk dersom det er ønskelig. Dette er en superkjapp, næringsrik og helt nyyyyydelig rett!

Og dere...? HA EN FANTASTISK JUL! ♥



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoff



Twitter:
@krpensdrivstoff



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits