HJEMMELAGET OG NATURLIG KAFFERENS

Visste du at man egentlig bør rense kaffetrakteren hver fjortende dag? Jeg tror ikke jeg renset kaffetrakteren på 6 måneder før jeg fant ut dette, haha... Nå renser jeg den fast én gang i måneden og jeg merker faktisk forskjell på kaffesmaken! Det er utrolig hva man venner seg til i lengden, og når du ikke har renset kaffemaskinen på en gooood stund så smaker faktisk ikke kaffen særlig godt (selv om dette går deg hus forbi, vanedyr som vi er). 

Eddik er egentlig et slags vidundermiddel når det gjelder rengjøring! Det skal visstnok være supert til både vinduer, dusjkabinett/badekar og stinkende treningstøy (her er det bare å google seg frem) - og ikke minst kaffetraktere! Det er ekstremt mange rare kjemikalier i rengjøringsproduktene som vi finner i butikkhylla, så jeg er superfan av mer naturlige løsninger. Det er ikke lenge siden det var en sak i media om skadelige rengjøringssprayer HER.

Jeg kjører først kaffetrakteren med én del eddik og to deler vann, etterfulgt av to runder med kun vann (for å få vekk eddiksmaken).3 kommentarer

frøken grønn

15.02.2016 kl.16:53

Bra tips.

Line

15.02.2016 kl.20:57

Dette må testes :)

Jeg har brukt eddikk (og salt) i badekar til fordel for Canesten, det funker til det også :P

Kroppens Drivstoff

19.02.2016 kl.20:30

Line: Oi, så bra tips! Utrolig hva eddik kan brukes til altså :p

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits