NY UKE, NY START

God morgen!

Etter en relativt usunn helg så er det godt med mandag og blanke ark. Jeg var nemlig på fest på lørdag, og selv om jeg var i overraskende god form i går så var allikevel den typiske hangover-cravingsen der - så det ble overspising av pizza og godis på denne frøkna, haha.. 

Skulle egentlig tatt en treningsøkt i dag, men ettersom bilen min må på reparasjon (IGJEN!) så blir plutselig ting litt vanskeligere. Jeg skal kjøre den forsiktig ned på Mekonomen senere i dag (hvis dere havner bak en Citroen C3 som kjører i 20 km/t. så er det bare meg) og forhåpentligvis er det et problem som kan fikses raskt. Det er helt utrolig hvor hjelpesløs man føler seg uten bil når man er så vant til det. Så i dag får jeg heller ta meg en god powerwalk og fokusere på kostholdet isteden. 

Ellers da? Håper dere likte videobloggen hvor jeg svarte på spørsmålsrunden. Det er faktisk litt gøy å lage videoblogger, selv om det er unektelig kleint (spesielt når bikkja di ligger og ser rart på deg). Hvis dere har ønsker eller tips til hva jeg kan lage videoblogg om, så fyr løs!

Håper dere får en super mandag ♥4 kommentarer

Iselin Renée

07.03.2016 kl.10:39

Håper du får en fin uke :)

Kroppens Drivstoff

07.03.2016 kl.11:21

Iselin Renée: Takk det samme! :)

Martine Elise

07.03.2016 kl.11:45

Koselig å se deg på lørdag :)<3

Kroppens Drivstoff

07.03.2016 kl.12:02

Martine Elise: Var kjempekoselig å se deg igjen også! <3 Snakker vi SIMS date denne uka eller neste? :D

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits