AKKURAT NÅR TING GIKK BRA...

Som jeg skrev i går så kjørte jeg bilen min på Mekonomen for reparasjon... Vel, begge fjærene foran var knekt og fjærelageret var kjørt. Mekanikern var helt overraska over at jeg hadde kjørt den ned dit, for det var like før hele karosseriet falt ned. Jeg kjørte i 1.gir hele veien med nødblinken på og var liiiiivredd! Det var så høy u-lyd i hele bilen og når jeg prøvde å kjøre i 2.girs tempo så lukta det svidd.... Sååå, ja. Jeg er uten bil og snart 6.000,- fattigere. Seriøst, jeg har hatt den i litt over 1 år og allerede har bilen vært gjennom to store reparasjoner. Snakker vi dårlig karma? Vet ikke helt hva jeg har gjort galt for å fortjene bad karma, men men. Sånn er det bare - ikke noe vits i å være bitter og tenke negativt!

Ellers er det ikke noe særlig nytt å meddele. Jeg har vært på jobb på sykehjemmet i dag og ligger akkurat nå som et slakt i sofaen - DEILIG! Jeg har forresten endelig fått litt ernæringsansvar der, først og fremst med utarbeiding av kostplan for underernærte. Veldig fint å få utløp for kunnskapen og engasjementet som jeg har sitti inne med, da det vanligvis er helsefagarbeidere eller sykepleiere som utarbeider slike kostplaner. Men det er absolutt en fordel å benytte ernæringsutdannede personer til sånne oppgaver. Det blir veldig spennende!

Slenger med et random bilde av min sist mottatte iherb-pakke. ELSKER IHERB!! Får ikke sagt det nok. De har så mye kult og bra! Her har jeg kjøpt omega-3 kapsler, MCT-olje (supert for ekstra energi i smoothie, bulletproof kaffe og lignende), castor oil (skal visst være bra å ha på bryn og vipper for ekstra fylde og lengde). ingefærkrydder og gurkemeiekrydder (begge er bl.a. kjent for å være betennelsesdempende).Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits