VÅRYR

Shit for et vær vi har hatt de siste dagene! I hvert fall her i Sandefjord. Det er utrolig hva litt sollys kan gjøre med kropp og sinn. Når jeg kjenner sola varme huden så skjer det et eller annet i meg tror jeg. Merker det så på humøret!

I dag har jeg hatt fri fra jobben, så jeg tok meg en lang sykkeltur i sola. Superdeilig å kunne sykle igjen! Dessverre har jeg klart å pådra meg runners knee, eller løperkne som det kalles på norsk. Det kommer av overbelastning, sannsynligvis fra langkjøringene mine ute i kulda. Så nå kan jeg rett og slett ikke løpe mer på en stund, jeg må heller forsøke å trene det opp sakte men sikkert. Jeg løp geriljaintervaller her om dagen og siden det så klarer jeg såvidt å gå! Haha.. Ser ikke helt bra ut.. Uansett, siden jeg har midlertidig løpestopp så måtte jeg jo finne en alternativ treningsform, så da ble det sykling! Skal også prøve å komme igang med yoga.

Ellers har jeg sitti i sola på verandaen med Stine, gjort litt husarbeid, bakt litt rundstykker (oppskrift HER) og slappet av. Deilig dag! I morgen bærer det tilbake på jobb.

Forresten så var jeg i lokalavisen for noen dager siden! Jeg kommenterte priskrigen på smågodt som herjer rundt i landet for tiden ;-)Ble litt tullete og oppdelt siden jeg måtte screenshotte dette fra nettsiden til lokalavisa, men men! 

PS. Takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Godt å se at flere er enige og at det ikke bare er jeg som har sånne dager iblant :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits