FUNFACTS OM MEG


♥ Ikke fortell meg hva jeg skal gjøre - da lover jeg deg at jeg gjør det eksakt motsatte!

♥ Jeg er mye flinkere til å ordlegge meg skriftlig enn muntlig. Jeg liker å tenke meg godt om og være forberedt før jeg uttaler meg. Derfor er jeg veldig lite glad i for eksempel jobbintervjuer eller muntlig eksamen.

♥ Jeg har kun hatt ett seriøst forhold i mitt liv. Det varte i 2,5 år.

♥ Jeg elsker sol og sommer, og jeg føler at det er da jeg virkelig kommer til live! Om vinteren går jeg nærmest i dvale, haha... Det å kjenne sola på kroppen gir meg så mye energi og godt humør.

♥ Jeg har alltid vært veldig selvstendig og jeg liker å ordne opp i ting selv. Det er svært sjeldent at jeg ber om hjelp, for det liker jeg ikke. 

♥ Jeg kan være veldig dårlig til å ta hint. For eksempel så skjønner jeg ofte ikke at en gutt liker meg før jeg blir fortalt det direkte. Her må det nemlig inn med teskje, haha!

♥ Jeg har fem tattoveringer og vil gjerne ha fler.♥ Jeg er en neatfreak. Jeg må ha det ryddig og organisert rundt meg, hvis ikke blir jeg litt stressa. Jeg kan sitte og lage system i ting, rydde unna ting (for eksempel klær jeg ikke bruker lenger) og pusle med diverse småtterier i timesvis. Med litt musikk på ørene da så koser jeg meg gløgg!

♥ Jeg er periodevis sosial, men generelt er jeg veldig glad i alenetid. Jeg kjeder meg sjelden alene!

♥ Jeg har aldri brukket et ben eller hatt hull i en tann før.

♥ Før taklet jeg ikke makrell i tomat. Men etter jeg ble interessert i ernæring så tvang jeg meg selv til å spise det, og vips så begynte jeg faktisk å like det til slutt! Nå elsker jeg makrell i tomat på nybakte rundstykker. Så ja - alt er mulig!

♥ Jeg bruker linser.

♥ Jeg har alltid vært veldig musikalsk, og jeg har skrevet egen musikk siden jeg var 11-12 år. Å drive med musikk har alltid vært en liten drøm for meg, men dessverre er jeg livredd for å synge foran andre. En dag håper jeg å overvinne frykten, og det drømmer jeg faktisk ofte om nettene at jeg gjør!

♥ Jeg blir veldig engasjert og provosert av urettferdighet. Jeg er generelt en veldig rolig person, men når jeg ser urettferdighet mot uskyldige dyr eller personer så kan jeg love deg at jeg ikke klarer å holde igjen!

♥ Jeg har alltid hatt flink-pike-syndromet. 

♥ Jeg er ekstremt fascinert av menneskekroppen og hvordan den fungerer. Det maskineriet av en kropp vi er født med er virkelig bare helt mindblowing. Derfor synes jeg det er ekstra trist at mange ikke tar godt nok vare på den.

♥ For mange år siden så sendte jeg inn en søknad til Paradise Hotel. HAHA!

♥ Jeg er veldigveldig hjemmekjær. Borte bra, men hjemme best!

♥ Jeg elsker folk som får meg til å le.

♥ Jeg hater small-talk. Jeg vil heller ha dype samtaler om alt og ingenting. Jeg vil heller vite hva din største frykt er/hvordan oppveksten din var/hva du gjør når du er alene enn hvor gammel du er/hva du jobber med/hvor du bor.

♥ Til å være ernæringsrådgiver så spiser jeg ganske ensformig for tiden! Jeg har perioder hvor jeg får helt dilla på noe, og så ender det opp med at det er det eneste jeg spiser omtrent, haha! Akkurat nå går det stort sett i smoothiebowls og hjemmelagde rundstykker. Før det hadde jeg fullstendig dilla på eggerøre med hvitløk, chili, bacon og ost + rå grønnsaker ved siden av. I fjor sommer gikk det nesten bare i cottage cheese med jordbær og mandler! Haha, huff.. Jeg er også ganske dårlig på å lage middag for tiden, motivasjonen er ikke helt på plass. Men det skal jeg bli bedre på!

♥ Jeg har hatt piercing i tunga! Da gikk jeg vel i 2.klasse på vgs. tror jeg.

♥ Jeg synes manneparfyme lukter så umenneskelig godt!

♥ Jeg er høysensitiv introvert. Noen kjennetegn ved høysensitivitet er at man legger veldig merke til detaljer, føler mye på stemningen og «energien» (for eksempel dårlig stemning ved konflikter, at noen har en veldig negativ holdning eller lignende), rettferdighetssans, kreativitet, selvinnsikt og selvstendighet, at man lever seg veldig inn i hvordan andre har det og man tar til seg ekstremt mange inntrykk (for eksempel via syn, hørsel osv.). Ofte er man redd for å gjøre feil, har vansker for å ta beslutninger og liker ikke å utføre arbeid/oppgaver mens noen iakttar dem. Alenetid er ofte en stor nødvendighet for å «lade batteriene» og bearbeide alle sanseinntrykk. Voldelige filmer og tv-programmer er ofte vanskelige å se på for høysensitive (jeg ser for eksempel ikke nyhetene pga. jeg blir uvel av alt det fæle som skjer i verden). HER kan dere lese mer om høysensitivitet og HER kan dere lese et tidligere blogginnlegg om introversjon. Jeg synes det er skikkelig fascinerende og spennende!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits