OPPDATERING

Dæven - nå var det lenge siden sist. Igjen! Jeg er som sagt inne i en eksamensboble akkurat nå og føler at jeg ikke har så mye annet å komme med, men etter 3.juni så er årsstudiet i grunnmedisin FULLFØRT! Woho, gleder meg. 

Innkjøpsbilde! Her går det i mat, ikke i klær og lignende som hos andre bloggere, haha.. Egg, løk, paprika, agurk, kremfløte, tomater, jordbær, kaffe, hakkede tomater, hvitløk, makrell i tomat, solsikkekjerner og gresskarkjerner. For min del så er nøkkelen til et sunt hverdagskosthold å HANDLE SMART. Har jeg ikke søtsaker liggende i leiligheten så blir det heller ikke spist ;-)

Etter trappetrening på tirsdag kveld. Sykt tidssparende og effektiv treningsmåte, får ikke sagt det nok. Her får du liten belastning på knær og beinhinner, pulsen er på høygir og du får virkelig kjørt lår- og setemuskulaturen. Anbefales!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits