GRESK MIDDAG



Her om dagen testet jeg en oppskrift fra en av bøkene til Kristine Weber og det var såååååå godt!

 

GRESKE KJØTTBOLLER:

♥ 200 g. karbonadedeig

♥ ½ hvitløksfedd

♥ ½ rødløk

♥ chilipulver, paprikapulver, spisskummin, kanel, oregano, salt og pepper

♥ ½ boks hakkede tomater

♥ 2 ss. revet parmesan

Finhakk hvitløk og rødløk. Ha dette i en bolle sammen med karbonadedeigen, krydderet og litt vann. Bland alt godt. Form kjøttboller og stek de i en stekepanne med lokk over til de er så og si gjennomstekte. Ha over hakkede tomater og la det putre litt til. Riv parmesan over til slutt.

 

HJEMMELAGET TZATZIKI:

♥ ½ boks mager kesam

♥ ½ agurk

♥ ½ hvitløksfedd

♥ salt og pepper

Bland kesam med finhakket hvitløk, salt og pepper. Riv agurken, press ut vannet og bland det inn i kesamblandingen.



2 kommentarer

Evelin

27.06.2016 kl.17:29

Nam det så godt ut :D

Evelin

27.06.2016 kl.17:31

Nam det så godt ut :D

Skriv en ny kommentar



Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoff



Twitter:
@krpensdrivstoff



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits