NYDELIG OG ENKEL TACOGRATENG

Tacograteng er så godt, enkelt og kan så absolutt gjøres med en sunn vri. Her har jeg brukt raspet gulrot, men man kan også tilsette bønner. Serveres med salat ved siden av. Jeg lagde en enkel salat med avocado, olivenolje og litt salt (jeg har lavt blodtrykk så trenger litt ekstra salt, har du høyt blodtrykk så kan du droppe saltet). 

Enkelt og greit!

♥ 400 g. karbonadedeig

♥ 1 pose tacokrydder / 2-3 ss. hjemmelaget tacokrydder

♥ 1 glass tacosaus (jeg brukte medium)

♥ 1 finhakket løk

♥ 2 finhakkede hvitløksfedd

♥ 2 raspede gulrøtter

♥ 1 boks mais

♥ smør til steking

♥ raspet ost til topping (jeg brukte vanlig hvitost og litt parmesan som jeg hadde liggende)

Sett ovnen på 225 grader.

Stek finhakket løk og hvitløk i smør i en stekepanne. Tilsett karbonadedeigen etter noen minutter og la det gjennomstekes. Krydre med tacokrydder og tilsett litt vann som du lar koke inn. Så har du i raspet gulrot, tacosaus og mais til slutt, og bland alt godt.

Ha hele blandingen over i en ildfast form og topp med masse ost. Sett formen midt i ovnen og la den stå i 15 minutter.Én kommentar

Vilde

12.07.2016 kl.12:00

Mmh så godt <3

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits