NÅR INSPIRASJONEN ER PÅ BÅNN

Vi er alle menneskelige, og vi har alle perioder med manglende inspirasjon og motivasjon. Stort sett hver sommer havner matinspirasjonen min på et veldig lavt nivå. Matlysten blir mindre, jeg er mer mer på farten og jeg holder meg til enkle og lette løsninger (av den sunne typen da, heldigvis). Men det fører til at jeg ofte dropper middagen, som er et viktig måltid med tanke på næringsinnhold og variasjon.

I hele sommer har jeg jobbet, trent, festet, vært sosial og prøvd å få skvist mest mulig ut av hver eneste dag. Nå som ting begynner å roe seg ned så sniker selvføgelig sykdommen seg på - typisk! Men jeg får vel se det som et tegn fra kroppen om at ting må roe seg litt ned fremover og jeg må ta bedre vare på meg selv. Mindre alkohol, stabil søvn, enda bedre og variert kosthold og samme gode treningsmønster.

Nå har jeg satt sammen en 4-ukers middagsplan med sunne og varierte middager og tar utgangspunkt i 3 middager per uke, da det alltid blir litt middagsrester til overs som man kan spise neste dag. Søndag har jeg ikke regnet med for da tenker jeg at jeg spiser rester eller rett og slett dropper middag. Man MÅ tross alt ikke spise middag hver eneste dag i uka. Jeg skal også prøve å gjøre storhandelen hver mandag!
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits