HVA ØNSKER DU Å LESE OM?

Kjære leser! Det er ingen hemmelighet at blogg-motivasjonen ikke er heelt på topp for tiden. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive om og hva du egentlig ønsker å lese. Derfor trenger jeg litt hjelp fra deg.

Hva ønsker du at jeg skal blogge om? Er det noen spesielle temaer eller ting du lurer på? Jeg setter stor pris på alle innspill!

Nå har frokosten sunket i magen og jeg skal komme meg på trening! Ha en strålende dag ♥3 kommentarer

fruviksand

30.08.2016 kl.11:11

Det er alltid gøy med ny matinspirasjon. Oppskrifter på både frokost, mellommåltider og middag for eksempel. Eller så synes hvertfall jeg det er gøy med litt "faglig" innput om forskjellige temaer. Alt fra daglig inntak av sukker f.eks, til mørk sjokolade..sunt eller ikke. Før trening-mat og etter trening-mat. Det var det jeg kom på i farta =) Håper du fikk noen tips!

Kroppens Drivstoff

30.08.2016 kl.20:44

fruviksand: Tusen takk for kjempefine tips! :D

Martine Elise

22.10.2016 kl.00:49

Jeg vil gjerne ha speltlompe-quesadillas oppskriften :D

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits