LONG TIME NO SEE

Wow! Plutselig har det gått nesten fem måneder siden forrige innlegg...

Siden sist har egentlig all min tid gått til jobbing, trening, venner, festing og hasteflytting (flyttet ut i løpet av to dager, ny rekord!), og jeg har stresset rundt alt for mye, alt for lenge. Rundt desember gikk jeg egentlig bare å ventet på at det skulle smelle og at jeg skulle bli syk, men overraskende nok holdt jeg meg frisk. Helt til slutten av desember og til i dag. I løpet av den perioden har jeg rukket å ha en mild omgangssyke, en streptokokkinfeksjon i halsen og nå en kraftig influensa. JEG ER SÅ LEI, haha. Lei av å ligge inne og holde meg i ro. I dag dro jeg endelig på jobb etter å ha ligget inne i fem dager, men formen er ennå ikke helt god. Jeg skal jobbe i morgen også og ellers bare ta det helt rolig i helgen, og så satser jeg på at jeg er frisk og rask igjen til uka. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å komme igang med regelmessig trening igjen, etter snart én måned med kun en økt her og der. Langvarig stress og dets effekt på immunforsvaret skal man virkelig ikke spøke med. Vanligvis har jeg et veldig godt og pålitelig immunforsvar men nå skjønner jeg at kroppen sier ifra og ikke orker mer. 

I perioder med festing, stress og sykdom så er det ikke lett å holde kostholdet på topp. I hvert fall ikke rundt juletider. For min del har det blitt alt for mye sukker de siste månedene, og selv om det ikke har gitt særlig utslag på vekta så gjør det mye negativt med meg. Det gjør meg slappere, mer negativ, trøttere og umotivert. Og ikke minst avhengig! Nå har jeg endelig motivasjonen for å skjerpe meg og etter fire sukkerfrie dager nå så kjenner jeg at søtsuget endelig begynner å slippe taket. Deilig! Nå kan jeg heller kose meg med en kopp te, noen ruter mørk sjokolade (86% kakaoinnhold), yoghurt naturell med bær, noen eplebåter eller en sukkerfri proteinpudding fra Sverige (NAM!). Det skal ikke så mye til for å tilfredsstille søtsuget når du avvenner deg sukkeret. Men jeg må si at det er virkelig skremmende å merke hvor avhengighetsskapende det kan være. Heldigvis er det kun de første sukkerfrie dagene som er verst, og så går det over!

Anyways - nok skravling! Slenger med noen bilder fra 2017 for å avslutte denne skravlesession'en, også tenkte jeg å lage en liten årsoppsummering av 2016 senere. Stay tuuuned!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDenne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits