hits


NOE AV DET BESTE JEG HAR SMAKT

- LAKS MED BYGGRYN OG MANGOSALAT -

Ingredienser til ca. 4 porsjoner:

♥ 4 laksefileter uten skinn og bein

♥ 2 dl. hele byggryn

♥ 1 mango i terninger

♥ 1 avocado i terninger

♥ ½ rødløk i tynne skiver

♥ 1 paprika i små biter

♥ ½ rød chili, finhakket

♥ 1 neve grovhakket fersk koriander

♥ saften av ½ sitron

♥ 2 ss. extra virgin olivenolje

♥ 1 ss. soyasaus

♥ 1 ts. kaldslynget honning (f.eks. "Kjartans skogshonning" eller "Kjartans lynghonning", finnes på Meny og Rema1000)

♥ salt og pepper 

Slik gjør du:

Kok byggrynene i vann, gjerne med litt buljong for å få smak på den. Kokes i ca. 20-25 min.

Bland mango, avocado, rødløk og paprika i en stor bolle.

Bland chili, sitronsaft, olivenolje, soyasaus og honning (røres ut, tar litt tid) i en mindre skål og hell denne flytende blandingen over mangosalaten. Ha over hakket koriander.

Stek så laksefiletene i en panne med litt smør (stekes på middels høy varme i ca. 3-4 min. på hver side) og krydre med salt og pepper.

 

//   Oppskrift fra Berit Nordstrand



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@kroppensdrivstoff



Twitter:
@krpensdrivstoff



KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no