IHERB-FAVORITTER.

♥ APPLE CINNAMON GRANOLA ♥

Denne muslien er supergod på cottage cheese eller yoghurt. Den inneholder mange næringsrike ingredienser og er kun søtet med dadler. Tommel opp! 

 


♥ TACOKRYDDER ♥

Dette krydderet bruker jeg hver gang jeg lager taco og det smaker nesten helt likt som de ferdigposene i butikken. Fordelen med dette krydderet, i motsetning til de billige ferdigposene, er at her slipper du å få masse sukker, salt og rare tilsetningsstoffer med på kjøpet!

 

 

♥ SPICY KRYDDERMIKS ♥

Ekstra spicy kryddermiks uten tullete ingredienser og tilsetningsstoffer.

 

 

♥ GRILLKRYDDER ♥

Kjempegod kryddermiks til kjøtt! Kun økologiske og naturlige ingredienser.

 

 

♥ HIMALAYA SALT ♥

Dette saltet inneholder mer mineraler enn vanlig billigsalt som du får i butikken, ettersom dette saltet er mindre prosessert og tukla med. 

 

 

♥ MØRK SJOKOLADE ♥

88% kakaoinnhold, det vil si en hel haug med antioksidanter og magnesium! Dessuten doneres en del av pengene til arbeid for å beskytte utrydningstruede arter, og det digger jeg!

 

 

♥ CACAO NIBS ♥

Kjempegodt å strø over cottage cheese eller yoghurt. Rikt på antioksidanter og magnesium!

 

 

♥ RAW KAKAOPULVER ♥

 Rått kakaopulver som inneholder mer antioksidanter, jern, magnesium og fiber enn billigkakao fra matbutikken. 

 

 

♥ CHIA SEEDS ♥

Chiafrø er veldig rikt på omega-3, fiber og protein. Dersom du blander frøene i væske og lar det stå kaldt litt, så vil det bli til en pudding-lignende blanding som gjør godt for tarmen. Du har kanskje hørt om chiapudding? Chiafrø kan også blandes inn i bakst!

 

 

♥ HEMPFRØ ♥

Hempfrø inneholder både protein, magnesium og omega-3. Supert å strø over smoothies, grøt, yoghurt/cottage cheese eller rett og slett bruke i bakst.

 

 

♥ COCO-ROONS ♥

 Kjempegod snacks med kokos, mandelmel, kakao, lønnesirup + litt himalayasalt og vaniljeekstrakt. Yum!

 

 


♥ CHOCO CRUNCH RAW SUPERCOOKIES ♥

 Kokos, sesamfrø, kakao og dadler = gooooodsaker! Hurra for sunnere snacks!

 

 


♥ RAW PUMPKIN SEED BAR ♥

Fine energibarer av frø og kjerner. Gode å ha når man er på farten og er litt småsulten!

 

 

♥ TØRKET MANGO ♥

 Usukret tørket mango, supergodt!

 


♥ QUEST CHOCOLATE BROWNIE BAR ♥

Disse elsker jeg bare. Helt uten sukker, proppet med protein og fiber! Nyt med god samvittighet!

 

 


♥ PUKKA REVITALISE TE ♥

 En av mine favoritt teer. Krydret med en god smak av kanel og kardemomme. Supergodt nå på vinteren! Koffeinfri og økologisk.

 

 


♥ CRUNCHY COCONUT CHIPS - CHOCOLATE BLISS ♥

 Disse er så gode og består kun av tre ingredienser - kokosflak, kokosnektar og usøtet sjokolade. Nam!!

 

 


♥ COCONUT CHIPS - ITALIAN ESPRESSO ♥

 Kokoschips med en smak av espresso... Altså, sååå godt! Definitiv favoritt!

 

 


♥ CRUNCHY COCONUT CHIPS - SEA SALT CARAMEL ♥

Kokoschips med smak av havsalt og karamell... Også veeeeldig god!

 

 


♥ JELLY BEANS ♥

 Denne klassikeren er ikke akkurat sunn, men selvfølgelig god!

  

 

♥ FRYSETØRKEDE JORDBÆR ♥

Disse frysetørkede jordbærene er kjempegode å ha som topping på yoghurt eller cottage cheese! Ah, disse er det på tide å bestille igjen kjenner jeg...

 

 


♥ MANDELMEL ♥

Mandelmel er et must have for meg! Jeg bruker det mye i bakst o.l. på grunn av at jeg tåler vanlig mel veldig dårlig.  

 

 


♥ MUNNSPRAY ♥

Frisk munnspray med naturlige ingredienser! Smaker peppermynte :-)

 

 

♥ LIP BALM ♥

Disse lypsylene gjør underverker for tørre og såre lepper. De inneholder kun naturlige ingredienser og er kjempebra!

 

 

♥ HÅNDKREM ♥

Denne håndkremen er supergod til tørr vinterhud. Den gir massevis av fuktighet, holder lenge og lukter HELT fantastisk!

 

 

 

♥ HÅNDKREM ♥

Enda en god håndkrem, men denne passer bedre til sommer/vår da den ikke er fullt så fet som den over her. Men veldig god!

 

 

♥ HÅNDKREM ♥

Dette var den første håndkremen jeg bestilte fra iherb og det var et kjøp jeg absolutt ikke angret på. Veldig god og fet krem med en helt nydelig duft av kokos og papaya. Anbefales for tørre hender!

 

 

♥ BODY LOTION ♥

Supergod body lotion som seriøst lukter godteri! Mmmm...

 

  

♥ FOTKREM ♥

 Kjempegod fotkrem med mye fuktighet! Alle bør ta litt ekstra vare på føttene sine, selv om det ofte føles som et ork. 

 

 


♥ SHAMPOO ♥

 Dette er sjampoen som jeg bruker per dags dato, og denne er jeg veldig fornøyd med! Flasken er veldig stor og den varer leenge!

 

 


♥ BALSAM ♥

 

 


♥ SHAMPOO ♥

Denne sjampoen hadde jeg før jeg kjøpte den over her. Fordelen med denne er at den lukter bedre!

 

 

♥ BALSAM ♥

 

  


♥ DUSJSÅPE ♥

  

 

♥ SOLOLJE SPRAY ♥

Denne gjør huden silkemyk og lukter helt fantastisk godt. Favoritt!

 

 

♥ SOLKREM TIL ANSIKT ♥

Det er viktig å bruke en høy faktor for å beskytte huden i ansiktet. Før pleide jeg aldri å bruke solkrem i ansiktet, men nå har jeg endelig innsett hvor viktig det egentlig er. 

 

  


♥ EPSOM BADESALT ♥

 Epsomsalt inneholder magnesium, et mineral som mange trenger litt ekstra av og som er kjempefint for å avslappe musklene. Tro meg, du kommer til å sove SÅ godt etter et fotbad/kroppsbad med epsomsalt!

 

 


♥ MELKESYREBAKTERIER ♥

 Probiotika er gode bakterier som styrker tarmfloraen din, og en kur på ca. 2 mnd er gunstig for de fleste innimellom. SPESIELT viktig er det etter en antibiotikakur, da antibiotika ikke bare utsletter dårlige bakterier men også mange av de gode. Jeg venter på å få denne i posten as we speak!

  


 

 Puh! Det var en god del. Har dere noen favoritter forresten?

Dersom det er første gang du bestiller fra iherb så kan du benytte DENNE rabattlinken og spare 5 dollar!Ingen kommentarer

SJARMEN MED TARMEN

Kroppen er et fantastisk maskineri. Hver eneste dag gjør den alt i sin makt for å beskytte deg mot sykdom og skade, og den har evnen til å fysisk gjøre maten du spiser til en del av deg og dine celler. Ja, for du er faktisk hva du spiser.

Jo eldre jeg blir, og jo mer jeg lærer om hvordan kroppen fungerer - jo mer respekt får jeg for den. Det er helt utrolig hvordan vi mennesker er sammensatt. Alt er så gjennomtenkt og kløktig utført. Hele kroppen samarbeider og kommuniserer. Og det verste er at alle disse fantastiske kroppsmekanismene foregår hver eneste dag uten at vi ofrer det en eneste tanke. Kroppen din gjør alt for at du skal ha det best mulig, så tenk litt over hvordan du behandler den. 

Med dagens ekstreme kroppspress så er det skremmende lett å bli opphengt i hvordan vi ser ut fysisk, på utsiden av kroppen, men jeg har erfart at når jeg lærer om den fantastiske innsiden av kroppen så blir dette jaget etter det perfekte ytre ganske latterlig og uviktig. Jeg får rett og slett uendelig respekt for kroppen som bærer meg, og det gjør at jeg får lyst til å behandle den bra. Det gir meg motivasjon til å holde meg i god fysisk form og spise næringsrik, ren mat. Ikke for å oppnå sommerkroppen 2016 og at andre skal gi meg anerkjennelse, men for å gjøre det lettere for hjertet å forsyne kroppen med blod, å styrke immuntroppenes kamp mot sykdom, å støtte hjernens kompliserte multitasking og rett og slett leve med god helse lengst mulig. Jeg tror at dersom barn fra en tidlig alder lærte mer om dette på skolen, så ville det gi flere et godt utgangspunkt når det gjelder sitt eget syn på kropp, sunnhet og helse.

I forbindelse med dette så må jeg bare anbefale boka «sjarmen med tarmen» av Giulia Enders. Den er utrolig fascinerende og morsom å lese! Så dersom du ikke vet hva du skal ønske deg til jul, eller hva du skal kjøpe til dine nærmeste - her er et veldig godt forslag!Ingen kommentarer

THAT SUGAR FILM

Må bare tipse dere om en veldig bra dokumentar. Jeg elsker dokumentarer om ernæring og helse, og nerden i meg roper hurra hver gang jeg snubler over noe bra. Så selvfølgelig måtte jeg invitere familien på filmkveld og sette på denne dokumentaren! Haha, dør litt av meg selv noen ganger.. Men heldigvis så er jo ernæring og helse noe som angår oss alle - noe vi alle har til felles. Så alle bør engasjere seg til en viss grad ;-)

Uansett - se den! Den er både morsom, lærerik, sjokkerende og fascinerende. De bruker mye morsomme animasjoner o.l. for å få frem fakta på en mest mulig underholdende måte, så denne dokumentaren er alt annet enn tørr og kjedelig!Ingen kommentarer

IHERB

Fikk en spennende pakke i posten fra iherb med masse godsaker (jeg ser at søtsuget tok litt overhånd den dagen jeg klikket alt dette hjem, haha..)

♥ Kokoschips HER, HER og HER

♥ Quest proteinbarer HER

♥ Sjokolade HER, HER, HER, HER, HER og HER

♥ Jelly beans HER

♥ Tacokrydder HERIngen kommentarer

FAVORITTER

- FAVORITTSNACK -

Sunn grønnsakschips (av pastinakk, gulrot, rødbete og søtpotet) fra Sunkost. Denne smaker så sinnsykt godt at det er ikke til å tro!

 

- FAVORITTFROKOST -

Akkurat som i fjor sommer, har jeg fått en hangup på cottage cheese og jordbær. Denne kombinasjonen er bare uslåelig! Nå har jeg begynt å blande inn litt PB2 peanøttpulver (kan kjøpes på iherb) og strø over litt kokosflak (kan kjøpes på Sunkost), and I loooOOOoove it! Selvfølgelig akkompagnert av en stor kopp med svart kaffe ♥


- FAVORITT TV-SHOW -

Det er alt for vanskelig å kun nevne ett. Jeg e-l-s-k-e-r alt av trashy reality. Geordie shore, The Real Housewives, Love and Hip Hop, Teen Mom, Bloggerne, Paradise Hotel... Guilty pleasures!

 

- FAVORITT HUDPLEIEPRODUKT -

Denne kroppskremen er sååå digg! Den gir ekstremt mye fuktighet, og dessuten har den verdens beste lukt... Mmm ♥ Kan kjøpes på iherb.

 

- FAVORITT INTERIØR -

Denne superlekre lampa fant jeg i en bruktbutikk til kun 130 kr! For et kupp, jeg eeelsker detaljene ♥- FAVORITTLÅT -Ingen kommentarer

NYE IHERB-FAVORITTER


Kiss My Face solkrem for ansikt + hals med faktor 30 (finnes HER), Alba Botanica sprayolje for kropp med solfaktor 15 (finnes HER) og supermørk sjokolade med masse magnesium og antioksidanter, som dessuten gir 10 % av overskuddet til utrydningstruede arter (finnes HER).

Det som er så flott med disse solkremene er at de inneholder for det meste naturlige og økologiske ingredienser som bl.a. saflorolje, kokosolje, sheabutter, appelsinolje, grapefruktolje, basilikumolje, aloe vera, grønn te-ekstrakt, solsikkeolje osv.

Pleiende, fuktighetsgivende OG solbeskyttende i én og samme forpakning! Love it. Den sprayoljen gjør huden skikkelig myk, den trekker faktisk litt inn i huden etter noen timer så du slipper å føle deg klissete resten av dagen. Huden bare suger til seg fuktigheten! 2 kommentarer

EN ANBEFALING

Jeg vet ikke med dere, men jeg får alltid knusktørre hender på vinterstid.. Det er helt grusomt! De siste årene har jeg blitt veldig opptatt av naturlige ingredienser, og forsøker å holde meg mest mulig til produkter som inneholder disse. Tenk bare på hvor mange kjemikalier du smører/sprayer/påfører deg i løpet av en dag... Det er egentlig litt skremmende. Derfor er det viktig å være obs på dette, og prøve å velge produkter med omhu.

Jeg har i hvert fall funnet min nye favoritt! En superdigg håndkrem fra Desert Essence Organics. Den heter «pumpkin spice» og lukter helt syykt godt! Den første ingrediensen på innholdslista, dvs. den ingrediensen som håndkremen inneholder mest av, er aloe vera. Andre ingredienser er blant annet jojobaolje, solsikkeolje, shea butter, gresskarekstrakt og gresskarfrøolje. Den er veeeldig fuktighetsgivende, og gir hendene en ny glød! Dessuten er den superdrøy i bruk. Herregud, nå høres jeg ut som en av de slitne toppbloggerne som iherdig prøver å rose alle mulige sponsede produkter opp i skyene uten noen som helst troverdighet. Men nei, jeg er ikke sponset - jeg er bare frelst over at naturlige produkter kan fungere så godt!

Håndkremen kan kjøpes på iherb HER.Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2017 » August 2016 » Juli 2016Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@stinelihovdTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits