hits


15 DAGER UTEN SUKKER

I hele desember ga jeg rett og slett faen i hva jeg putta i kroppen. Jeg spiste godteri og raske karbohydrater hver eneste dag, og jeg hadde rett og slett gitt opp litt. Jeg forsøkte fortsatt å trene tre ganger i uka, men det ble hardere og hardere fordi jeg ga ikke kroppen god nok næring. Jeg ble så avhengig av sukker at det var så og si det eneste hjernen min tenkte på. Til og med mens jeg sov, i drømmene mine! Haha..

Så med det nye året fikk jeg et skikkelig kick til en ny start! Jeg har sjeldent vært så motivert som jeg var nå. Jeg skulle kutte ut sukker og finne tilbake til det kostholdet som passer meg og min kropp best, fra og med 1.januar. 

Og det har gått helt supert! Jeg har nå vært 15 dager uten sukker og jeg spiser blodsukkervennlig, næringsrik mat igjen. Og det føles superbra! Målet mitt er å være sukkerfri i hele januar, men jeg har også bestemt meg for at jeg ikke skal bli sint og skuffa hvis jeg ikke skulle klare det. Jeg tror det er lurt å ha et litt avslappa forhold til det, og heller ta én dag av gangen (uten å bruke det som en unnskyldning til å hele tiden skeie ut, selvfølgelig). Uansett har jeg klart over to uker, og det er helt sinnsykt bra til å være meg!

Hvordan jeg merker det på kroppen:

- finere hud, med mer glød og farge!

- større matglede, maten smaker mer og bedre!

- mer positiv til sinns, ikke så negativ og humørsvingende!

- bedre fordøyelse, mindre luft!

- mindre søtsug (får fortsatt søtsug iblant, men det er overkommelig!)

Det er virkelig ikke lett å gripe inn og gjøre endringer i livsstilen med mindre man har bestemt seg og er motivert. Det har jeg selv kjent på. Men ingenting er sterkere enn sinnet ditt. Vil du det nok, så klarer du det!Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2018 » Oktober 2017 » Mai 2017Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no