SMAKFULLE LAKSEBURGERE

Mmmmmmhm! I går lagde jeg noen suupergode lakseburgere, fulle av smak! Disse serverte jeg sammen med en salatblanding (ferdigpakke fra butikken) og en hjemmelaget hvitløksdressing.. Åh dette må dere prøve!

 

Alt du trenger til lakseburgere er:

♥ 400-500 g. laksefilet uten skinn og bein

♥ 1 egg

♥ 1 fedd grovhakket hvitløk

♥ ca. 3 cm. rød chili, grovhakket

♥ ca. 2 ss. grovhakket rødløk

♥ ca. 3 ss. grovhakket fersk dill

ca. 3 ss. grovhakket vårløk

♥ 2 ss. dijonsennep

 

Grovhakk alle grønnsakene og urtene. Kutt laksen i middels store terninger. Sleng alt i en foodprocessor (eventuelt kan du ha det i en bolle og bruke stavmikser), kakk et egg over og tilsett sennep. Kjør alt til en grov masse, form til flate burgere og stek i en panne med litt smør (eventuelt en blanding av smør og rapsolje). Steketiden avhenger av tykkelsen på burgerne, men dersom du steker på middels høy varme så trenger de kanskje bare 1-2 minutter på hver side. Pass på så de ikke blir overstekt og tørre! 

 

Alt du trenger til hjemmelaget hvitløksdressing er:

♥ 1 boks rømme

1 hvitløksfedd

♥ saften fra ½ sitron

♥ litt pepper

♥ litt gressløk

 

Finhakk hvitløk (og gressløk dersom du bruker fersk) og bland sammen med rømmen, i tillegg til de andre ingredienene. Bland godt.6 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2017 » August 2016 » Juli 2016Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
kroppensdrivstoffTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits