VIDEO - SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Jeg fikk dessverre ikke redigert videoen til å bli kortere enn 20 minutter (skravla går, si...) men håper dere holder ut! Tusen takk for alle spørsmål ♥ Husk å sett kvaliteten på videoen til 720p HD!
 


Ingen kommentarer

SMOOTHIEBOWL

Da kastet jeg meg også på denne populære bølgen med smoothiebowl! En smoothiebowl er basically en ekstra tykk smoothie som spises med skje og som kan toppes med mye forskjellig. Mums!

Husk å ha noen fettkilder i smoothiebowlen din, så du holder deg mett lengre. For eksempel avocado, linfrøolje (kilde til omega-3!), nøtter, frø og lignende.

Forresten! Husk spørsmålsrunden jeg har gående, jeg blir suuperglad for alle mulige spørsmål. Og det trenger ikke nødvendigvis være spørsmål relatert til ernæring, de kan også være personlige :-) Legg gjerne igjen et spørsmål HER. ♥

 Husk å velge 1080p HD for best mulig kvalitet på videoen!Ingen kommentarer

SPØRSMÅLSRUNDE

Det er ikke bare bare for denne kleine tullejenta å lage en seriøs videoblogg... Haha!

Sett på 720p HD for best mulig kvalitet.

Spør meg om hva du vil i kommentarfeltet! ♥

PS. Det må ikke nødvendigvis være ernæringsrelaterte spørsmål, dere kan spørre om personlige ting også :-)6 kommentarer

VIDEO - RASKE RUNDSTYKKER

Ah, jeg blir aldri lei av disse rundstykkene.. Blodsukkervennlige og snille mot min sensitive mage! Dessuten er de superenkle og raske å lage.

Husk å se videoen i 1080p HD for best mulig kvalitet! ♥3 kommentarer

VIDEO - SYLTETØY

Visste du at noen av boksene med syltetøy i butikken inneholder mer sukker enn bær? Er ikke det ganske sykt? Det finnes sunnere varianter også selvfølgelig (les bak på ingredienslisten og næringsinnholdet), men det beste er jo å lage det selv. Det er nemlig superkjapt og superenkelt!

Husk å se videoen i 1080p HD for best kvalitet!2 kommentarer

VIDEO - PROTEINRIK SUPERSALAT

Herregud så gøy det er med GoPro! Nå har jeg også fått tak i headstrap, så i dag fikk jeg laget en film med matlaging. Denne gangen ble det en proteinrik supersalat med blant annet tunfisk, egg, ost og avocado. Smakte helt vanvittig godt etter en hard treningsøkt - og jeg er fortsatt kjempemett 2 og ½ time senere! DET er måltidet sitt det! Hurra for mat som gir laaaang metthetsfølelse og stabilt blodsukker ♥

Husk å se i 1080p HD for best mulig kvalitet! Og hyl ut dersom dere har ønsker/ideer til fremtidige videoer :-)Ingen kommentarer

VIDEO - EN TYPISK SØNDAG

For noen dager siden ble det et aldri så lite impulskjøp på meg... Nemlig denne!


Så nå er planen å lage en del videoer fremover, blant annet med matlaging og tips & triks!

Så subscribe gjerne på youtubekanalen min HER!

I går lagde jeg en liten video fra dagen min til dere ♥

 

Husk å sett kvaliteten på 1080p HD!

 

Har dere noen ideer eller ønsker til hva jeg kan lage videoer av fremover?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Januar 2017 » August 2016 » Juli 2016Denne bloggen drives og skrives av ernæringsrådgiveren Stine Helene Lihovd som er 26 år, bor i Sandefjord og har et brennende engasjement for ernæring, helse, mat og trening.

Hun driver også firmaet Kroppens Drivstoff, med mål om å bedre folks fysiske og psykiske helse. Se mer på www.kroppensdrivstoff.no

Trykk her for å legge meg til som venn!

E-post:
kroppensdrivstoff@hotmail.com

Facebook:
facebook.com/kroppensdrivstoff

Instagram:
@stinelihovdTwitter:
@krpensdrivstoffKATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits